Најмлађи кошаркаши Феникса остварили победу у заосталој утакмици

Завршен први део сезоне за генерацију 2009. и млађи

318

КК „Феникс“ у генерацији 2009. и млађи одиграо је протеклог викенда једну од одложених утакмица. Противник је била екипа КК „Сивац”.


Ова екипа је имала три одложене утакмице и није играла своје утакмице скоро месец дана, па је почетак меча био мало спорији и несигурнији. Тек крајем првог периода играчи Феникса успевају да се опусте и да заиграју мало сигурније, па је и резултат био у корист Феникса 18:9.

У другом дели меча је Феникс заиграо одлично у одбрани, а наставило се добром игром у нападу па је предност нарасла на 37:11. Добра игра је виђена и у трећем периоду, наставило се са одличном одбраном на коју гости нису имали решења , предност је наставила да расте иако су сви играчи добијали шансу да заиграју. На крају овог периода је резултат гласио 51:14.

Тек у последњем делу је дошло до малог опуштања код играча Феникса, што су искористили гости и успели су да за нијансу смање предност на коначних 59:25. Са овом утакмицом и победом је завршена ова чудна и за тренинге веома захтевна година, наводе из клуба.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here