Победа и пораз за две екипе КК „Феникс“

КК Феникс у гостима суботичком Спартаку

367
Извор: КК Феникс

Претходни викенд, у наставку такмичења КСВ, две екупе КК „Феникс“ одиграле су двомеч против екипа КК „Спартак“ из Суботице. 


Прву утакмицу су играли млађи пионири (2010.) и млађи. Последња утакмица у овом делу првенства за ову генерацију и велики испит против непоражених гостију. Феникс је одлично и одлучно почео утакмицу, са веома добром и агресивном одбраном. Имали су предност до последњег минута овог дела када праве две грешке и дозвољавају гостима да преокрену предност.

У другом делу гости играју много боље, Феникс није имао решења у одбрани и Спартак прави предност од 18:37. И у наставку је Спартак био за нијансу бољи па је повећао до краја предност на коначних 41:69.

Екипа (2009.) и млађи су гостовали у Суботици, у првој утакмици другог дела такмичења у које су домаћини пренели максималан број бодова. Феникс је одлично отворио утакмицу и од самог почетка направио шест поена разлике коју успева да одржи до краја првог дела и води са 17:12. Домаћини у наставку ове неизвесне утакмице користе много промашаја играча Феникса и успевају да преокрену резултат у своју корист па је резултат на полувремену 23:29.

И на самом почетку трећег дела домаћини користе брзоплетост гостију па повећавају предност на десет поена. Феникс тада успева да успори игру и да смањи грешке па самим тим успева да смањи разлику до краја овог периода на 33:39. У последњем периоду, Феникс игра одлично у одбрани, и већ на самом почетку овог дела успева да изједначи резултат на 41:41. И од тог момента преузима контролу овог меча прелазе у вођство и побеђују противника са 53:46.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here