Pobeda „Marine“ protiv Banatskog Karađorđeva u plej autu

KK Karađorđevo - KK Marina 73:88 

256

BANATSKO KARAĐORĐEVO: U utakmici trećeg kola plej out Druge muške regionalne lige, odigranoj u nedelju (14.03.) u Banatskom Karađorđevu, košarkaši Marine savladali su ekipu domaćina rezultatom 73:88.


Košarkaši Marine dobro su otvorili meč i dobrom igrom u tranziciji stekli prednost već u prvoj červrtini. U trenucima kada su domaći igrači zatvarali reket, proradio je šut spolja u kojem su igrači Marine posebno bili raspoloženi.

Prednost koja je stečena u prvoj deonici, sačuvana je i uvećana do kraja poluvremena. Dobru igru Marina je nastavila i tokom drugog poluvremena uprkos presingu i znatno dužoj klupi koju je imala domaća ekipa.

Oops...
Slider with alias matis namestaj novooo not found.

 

Trener Đukić bio je zadovoljan pruženom igrom i zalaganjem svih košarkaša koji kroz ove utakmice stiču dragoceno iskustvo.

„Mi smo ubedljivo najmlađa ekipa u ligi, sastavljena od igrača koji imaju od 16 do 20 godina i prvi put nastupaju u seniorskoj konkurenciji. Sigurno da bi nam značila podrška iskusnijih igrača jer smo ovako prinuđeni da nam juniori nose igru, ali šta je tu je. Polako izgrađujemo tim za naredna vremena“, zaključio je Đukić.

Marina je u Banatskom Karađorđevu nastupila u sastavu: Suđić U., Đukić 20, Knezević 14, Suđić D. 19, Kosjer 8, Milovac 23, Mrđan 3, Ćičković 2.


Pogledaj: Miljan Rakić: Kroz košarku sam ostvario svoju ličnost (VIDEO)

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here