Pobeda Marine u prijateljskom meču protiv Veternika

KK Marina Bačka Palanka

597

BAČKA PALANKA: U sklopu priprema pred nastupajuću sezonu, u kojoj će se takmičiti u Drugoj srpskoj ligi KSS, mladi košarkaši KK Marine odigrali su svoj prvi pripremni meč.


Njihov protivnik ovom prilikom bila je ekipa KK Roling iz Veternika koja će se takođe takmičiti u istom rangu, a utakmica je odigrana u subotu 19.09. u 19.00 časova u sportskoj hali Tikvara.

Ovom prilikom viđena je dinamična i uzbudljiva igra u kojoj su oba rivala ispoljila želju za pobedom. Košarkaši iz Bačke Palanke bolje su otvorili meč i vrlo brzo stekli prednost od desetak poena koji su držali većim delom utakmice.

Marina je prvo poluvreme završila prednošću od 8 poena i rezultatom od 45:37. U nastavku igre gosti su zaigrali ofanzivnije da bi sredinom poslednje četvtine izjednačili.

 

Ipak u dramatičnoj završnici, naši košarkaši bili su pribraniji i meč su rešili u svoju korist konačnim rezultatom 85:83.

Trener Đukic nastupio je sa sledećim igračima: Dević, Suđić U., Šijakov, Čičković, Mrđan, Knežević, Suđić D., Đukić, Milovac, Kiso, Kosijer, Porobić.

Već sledeće nedelje, KK Marina odigraće nove utakmice kako bi se steklo potrebno iskustvo pred početak lige.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here