Produžeci u Sivcu

KK Marina je u Sivcu nastupila u sledećem sastavu: Dević 12, Knežević 2, Čičković, Đukić 16, Porobić 8, Kosjer 5, Milovac 14, Suđić 11 i Kiso 7. Trener Đukić Đurica.

256

Proteklog vikenda počelo je prvenstvo Druge srpske lige KSV, u kojoj se košarkasi Marine takmiče u okviru B grupe.

Marina je u prvom kolu imala teško gostovanje u Sivcu gde se igralo protiv znatno iskusnije ekipe. Domaća ekipa, tokom celog meča igrala je agresivno ne dozvoljavajući gostima da dominiraju pod košem što je bila njihova odlika u pripremnim utakmicama. U takvoj igri igrači Marine su se više oslanjali na šut spolja, koji nije najbolje funkcionisao u prvom delu meča, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 43:34 u korist domaćina.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

U nastavku igre Marina je zaigrala znatno motivisanije, pa je i šut za tri poena počeo da služi što govori i podatak da je Marina utakmicu završila sa 13 ubačenih trica.

Pet sekundi pre kraja utakmice pri rezultatu 83:83, nakon lopte koju je Marina oduzela protivniku i prodora koji je usledio sudije nisu „svirale“ očigledan faul, pa je utakmica otišla u produžetke.

U produžecima Marina je igrala bez tri igrača koji su ranije isključeni zbog pet ličnih grešaka tako da je konačan rezultat iznosio 84:77 za domaćina.

U narednom kolu ekipa Marine, pokušace da prve prvenstvene bodove osvoji u ulozi domaćina. Meč se igra u sportskoj hali „Tikvara“ u subotu 10.10. sa početkom u 16.00 časova, a protivnik je ekipa iz Sente.

KK Marina je u Sivcu nastupila u sledećem sastavu: Dević 12, Knežević 2, Čičković, Đukić 16, Porobić 8, Kosjer 5, Milovac 14, Suđić 11 i Kiso 7. Trener Đukić Đurica.


Pogledaj: Košarkaši Hercegovca sjajno startovali u Prvoj srpskoj ligi

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here