Sa košarkaških terena – KK „Feniks“

U nastavku takmičenja, košarkaši Feniksa nastupili sa tri generacije

204

Proteklog vikenda, u nastavku takmičenja KK „Feniks“ je igrao sa tri generacije.


Ekipa 2005/06. godište je dočekala vršnjake iz Sente. Od početka se povela velika borba sa ekipom koja je fizički dominantnija. Igralo se veoma čvrsto i u kontaktu, a poeni su se postizali teško pa je prvi period završen rezultatom 16:16.

Nastavili se u sličnom stilu i u nastavku ogromna energija je uložena da bi se rezultat održavao. Ipak, u dva minuta pada koncentracije gosti prave sedam poena prednosti, nakon čega, velikom borbom, Feniks uspeva da smanji prednost na 27:30.

Na samom početku trećeg perioda gosti uspevaju da ponovo povećaju prednost na devet poena koju uspevaju da zadrže do kraja ovog perioda 47:56.

U poslednji period Feniks počinje odlično, agresivnom odbranom i brzim napadima uspevaju prvo da smanje prednost, a potom i da minimalno povedu. U tom period igraju odličnu odbranu, ali u napadu nemaju sreće da uvećaju prednost.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Gosti koriste to i pobeđuju sa 67:71.

Generacija 2008/09. godište je igrala svoju utakmicu u Novom Sadu protiv ekipe KK „Sports World“. Posle prošlonedeljne utakmice koja je bila odlično odigrana, očekivana je još jedna dobra utakmica u borbi za prvo mesto.

U prvom period je i bilo tako, neizvesnost i velika borba na oba kraja terena za svaku loptu. U drugom periodu domaćini su igrali bolje i uspevaju da povedu sa desetak poena prednosti.

Domaćini su iskoristili dobar period svoje igre i u trećem periodu i povećavaju razliku. Tek u poslednjem periodu Feniks igra malo bolje i uspeva da smanji razliku na konačnih 45:68.

Ekipa 2010/11. godište je igrala u Sremskoj Kamenici protiv ekipe KK “Kadet” u svojoj poslednjoj utakmici u ovom takmičenju i uspeli su posle velike borbe da pobede svoje protivnike sa 34:30. Takmičenje su završili sa četiri vezane pobede.


Pogledaj: Pobedom u teškoj utakmici plasman među četiri najbolje ekipe Vojvodine

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here