Sa košarkaških terena – KK „Feniks“

Proteklog vikenda, selekcije KK "Feniks" odigrale su tri utakmice

335

Mlađi pioniri 2007. godište su igrali u Novom Sadu protiv ekipe KK „Futog“. Dobro su otvorili ovu utakmicu, od početka su igrali dobro u odbrani i korektno u napadu pa su posle prvog perioda vodili sa 15:14.

U većem delu nastavka ovog meča Feniks igra dobro, ali im u poslednja dva minuta popušta koncentracija prave nekoliko grešaka i dopuštaju protivniku da preokrene rezultat i na poluvremenu gube sa 26:31.

U trećem periodu ovog meča Feniks počinju sa nekoliko grešaka i dopuštaju da se razlika poveća na 31:47. Feniks je u poslednjem delu pokušao da smanji razliku i da utakmicu učini zanimljivom, ali u tome nisu uspeli pa su poraženi rezultatom 48:63.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Najmlađa ekipa 2010/2011. godište je odigrala dve utakmice. Prvu utakmicu su igrali protiv KK „Chellenge Basketball Academy“. Od samog početka igrači Feniksa su pokazali da su puno bolji tehnički i taktički od svojih protivnika i odmah napravili veliku razliku od 22:2. U nastavku su igrali jako dobro i razlika je rasla – na poluvremenu rezultat je bio 46:3. Trener Feniksa je u nastavku veću šansu pružio igračima koji imaju manju minutažu, ali rezultat nije trpio i Feniks je zasluženo pobedio sa 64:9.

Ova generacija je odigrala još jednu utakmicu ovog vikenda, u drugoj utakmicu protivnik je bila ekipa KK „Difens“. Igrači Feniksa su nastavili da igraju dobro i sa puno samopouzdanja, samim tim je rezultat bio u korist Feniksa, tokom celog meča su kontrolisali igru i rezultat.

Rezultat se povećavao u korist Feniksa do konačnih 39:16, za veoma uspešan vikend ove generacije.


Pogledaj: Četiri medalje za mlade karatiste iz Bačke Palanke

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here