Слободан Бјелица нови тренер

Промене у КК "Херцеговац"

526
Извор: Недељне новине

Кошаркашки клуб „Херцеговац“ увелико ради на довођењу појачања за наредну друголигашку сезону. Уместо Радомира Кисића, са којим је споразумно раскинута сарадња, нови тренер је бивши играч овог клуба Слободан Бјелица.


Прве кораке је направио у „Херцеговцу“, а затим је играо у суботичком „Спартаку“ „Полету“, Новом Саду и словеначком „Загорју“. У досадашњој тренерској каријери радио је у новосадској „Будућности“, суботичком „Спартаку“ и „ЛД“ из Новог Сада. У стручном штабу на месту помоћника остаје Милош Лубурић, док ће кондициони тренер бити Радомир Живковић.

Стигла су и прва играчка појачања. У питању су Алекса Зарић и Драган Марић. Алекса Зарић је рођен 1998. године и покрива позиције бека шутера и ниског крила. Карактерише га одличан пут за три поена и изванредна игра у одбрани. Пре доласка у Гајдобру Зарић је играо у „Војводини“ из Новог Сада и за београдску „Мегу“.

Искусни Драган Марић је рођен 1993. године и игра на позицији центра. У досадашњој каријери је носио дрес „Академика“ из Србобрана, „Беникарло“ из Шпаније, „Здравља“ из Лесковца и „Војводине“ из Новог Сада.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here