Успешан завршетак сезоне за млађе пионире

Кошаркашки клуб "Феникс"

145
Извор: КК Феникс

БАЧКА ПАЛАНКА – Летња лига КСВ је завршена још једним успехом Кошаркашког клуба „Феникс“.


Генерација млађих пионира 2010. годишта и млађи је поновила успех старијих другара и постала првак такмичења. У последњем колу су се састали са екипом КК Херцеговац, а победа је била неопходна да би ова генерација завршила такмичење као најбоља.

Сам почетак овог меча је био неизвестан, већ од половине првог дела Феникс преузима контролу над резултатом. Први део завршава се са предношћу Феникса од 13:6. Слична игра је виђена у другом делу, Феникс је постепено повећавао предност до 33:21. Трећи период је био кључан за овај меч, Феникс је играо веома ефикасно и самим тим се предност повећала на великих 59:37. У последњем периоду Феникс рутински завршава ову утакмицу и побеђује са 78:50 и постаје шампион овог такмичења.

За Феникс су наступили: Николашевић Филип, Савић Видак, Јовановић Стефан, Вујић Урош, Трифуновић Вукашин, Бјелобрк Стефан, Пухача Страхиња, Бороцки Урош, Копања Мила, Сушац Лара, Милошев Александар, Шушиловић Вељко, Зорић Никола, Калић Милош. Проглашени су и најбољи играч такмичења – Вујић Урош и најбољи тренер Бранислав Жарковић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here