Velika pobeda KK „Feniks“

Završili takmičenje na trećem mestu

675

U ovoj čudnoj takmičarskoj godini KK “Feniks” je nastavio sa dobrim radom i dobrim rezultatima.


Generacija 2008/09. je nastavila da niže dobre rezultate i četvrtu godinu za redom uspeva da se plasira među tri najbolje ekipe u svojoj konkurenciji. Ovaj put su zauzeli treće mesto, za to im je bila potrebna pobeda protiv vršnjaka iz Vrbasa.

Velika borba je viđena od samog početka, jako agresivne odbrane, nijedna ekipa nije dozvoljavala lake poene. Ipak, gosti su za nijansu bili precizniji vodili su posle prvog perioda sa 12:15. U nastavku, Feniks igra mnogo bolje u napadu, koriste sve svoje prednosti i uz veliku preciznost odlaze na poluvreme sa prednošću od 36:29.

[rev_slider alias=“belotehna-nova“][/rev_slider]

 

Nastavila se velika borba, odbrane su malo popustile, ali to je samo dalo još veću neizvesnost utakmici. Feniks je uspevao da podigne prednost, ali su gosti uvek vrlo brzo istu smanjivali pa se u poslednji deo ušlo sa rezultatom 56:48.

Feniks je veoma znalački uspeo da kontroliše tempo i ritam utakmice u poslednjoj četvrtini, kao da su veoma iskusni, a ne deca koja tek treba da se iskažu. Nisu ni u jednom momentu dozvolili da sa protivnik približi, čak su i povećali prednost i sasvim zasluženo odneli pobedu od 73:61.

Samim tim su završili takmičenje na trećem mestu u takmičenju Košarkaškog saveza Vojvodine.


Pogledaj: Marina ubedljiva protiv Karađorđeva

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here