Kunevski selektor reprezentacije Srbije

Veliko priznanje za trenera karatista Ivana Kunevskog i KK "Tikvara".

1421

Upravni odbor Karate federacije Srbije imenovao je jednog od trenera bačkopalanačke „Tikvare“, Ivana Kunevskog za selektora reprezentacije Srbije u katama za mlađe kategorije, pionire, kadete, juniore i mlađe seniore.


BAČKA PALANKA: Kunevski od prošle godine trenira karatiste „Tikvare“, ali već duži niz godina postoji saradnja između bačkopalanačkog kluba i njega. Novi selektor nacionalnog tima je bio dugogodišnji reprezentativac u katama i osvajač brojnih medalja na Evropskim i Balkanskim prvenstvima. U svojoj trenerskoj karijeri radio je sa velikim brojem vrhunskih takmičara u katama, a njemu pripadaju zasluge sjajnih rezultata Bojane Mladežić na domaćoj i internacionalnoj sceni.

„Ovo je zaista veliko priznanje za naš klub i sada možemo slobodno reći da imamo najbolje uslove za rad u Srbiji. Pored vrhunske sale za karate, koja se nalazi u Sportskoj hali „Tikvara“, imamo i visoko školovani kadar koji upravlja klubom, a koji je prepoznala Karate federacija Srbije“, kaže predsednik KK „Tikvara“ Lazar Radoš.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here