Novi veliki uspeh OK Warriors

1469

ZRENJANIN: U subotu (02.09) u Zrenjaninu je održan još jedan u nizu Streetvolley turnira. OK Warriors je na ovom turniru opet prikazao visoku klasu. Dečaci 2002. i devojčice 2005. su bez izgubljene utakmice do odbojkaškog zlata.

U finalu turnira odbojkašice Warriorsa (2005) Luna, Vera, Jovana, Anastasija i Jelena su u dva dobijena seta pobedile drugarice iz Apatina i drugu godinu zaredom postale najuspešnija ekipa u svojoj kategoriji.

Kako bi ponovili prošlogodišnji uspeh dečaci (2002) Uroš, Dejan, Nemanja i Marko su finale odigrali u tri seta protiv ekipe SK Volley. Koliki je to uspeh govori i podatak da igrači SK Volley-a trenutno igraju za ekipu OK Vojvodina, a u njihovom sastavu imaju i dva pionirska reprezentativca Srbije. I pored ove činjenice Warriorsi su dali svoj maksimum i rezultatom 2:1 ostvarili pobedu, pokupili zlatni plen i poneli ga kući sa osmehom na licu.

Boris i Stefan, najmlađi članovi muške ekipe OK Warriors, u mixu sa dva drugara iz Kleka došli su do najsjajnijeg odličja u svojoj kategoriji (2007. godiste).

„Već smo navikli na uspehe ove talentovane generacije naših članova, ali toliko uspešne da su svojim stečenim znanjem bezuslovno postali glavni favoriti za osvajanje titule prvaka Vojvodine u mlađim kategorijama. Ovo takmičenje će se inače održati u Novom Sadu 23. septembra na Spensu“, povodom ovog sjajnog uspeha izjavio je trener Davor Karakašević.

 

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here