Budućnost kluba zagarantovana

Iz OK "Soko" Nova Gajdobra

505

Seniorke OK „Soko“ iz Nove Gajdobre su se u Drugoj vojvođanskoj ligi – Južna Bačka do desetog kola borile za prvo mesto.


Ipak, poraz u Apatinu je presudio da „sokolice“ budu na deobi drugog mesta upravo sa „Apatinom 2“ sa po 18 bodova uz šest pobeda i dva poraza, s tim da su Novogajdobranke imale lošiji međusobni skor i set razliku.

– Ovu sezonu smo počeli sa ciljem razvoja kluba. Akcenat smo stavili na formiranje bar tri grupe dece koji bi garantovali budućnost OK „Soko“, kaže Stevica Galić jedan od trenera novogajdobranskih odbojkašica.

– Osetilo se odsustvo našeg najboljeg napadača Marije Grubiše koja je zbog privatnih obaveza bila sprečena da igra. Do kraja sezone su ostala još dva kola, ali je pod velikim znakom pitanja da li će se i kada nastaviti takmičenje zbog aktuelne situacije sa korona virusom.

[wonderplugin_slider id=64]

 

„Soko“ je ove sezone nastupio i sa pionirkama koje su napravile istorijski uspeh plasiravši se u drugu fazu prvenstva Vojvodine za ovaj uzrast.

– Primarni cilj nam je kod pionirki bio sticanje iskustva naše mlade ekipe. U interesu razvoja kluba angažovali smo još jednog trenera. Pored Ivane Čičković u klubu je počela da radi i Tamara Valašek, inače naš dugogodišnji igrač. Veoma je bitno naglasiti razumevanje i podršku roditelja za sve probleme koje smo imali, kao što je na primer nedostatak grejanja u hali u Gajdobri.

– Još jednom dugujemo veliko zahvalnost roditeljima naše dece, ali i predsedniku kluba Slobodanu Soldu, rekao je Stevica Galić.

Pogledaj: Račić dao igračima „domaći zadatak“

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here