Iz Ivanjice stiže druga uzastopna pobeda odbojkašica Panonije

Bravo za odbojkašice Panonije

706

IVANJICA: U subotu (27.11.), u okviru  7.kola 1-B lige Banka Poštanska Štedionica, odbojkašice Panonije gostole su u Ivanjici i tom prilikom zabeležile novu prvenstvenu pobedu.

OK Ivanjica – OK Panonija 1:3

(15:25; 28:26; 19:25; 23:25)

Iako, bez pobede u dosadašnjem delu prvenstva, mlada ekipa Ivanjice je do sada u prvenstvu bila neugodan protivnik za sve ekipe, pogotovo na svom terenu, pred domaćom publikom. Međutim, to nije sprečilo odbojkašice Panonije da odigraju odlično i tako dođu do druge ovosezunske pobede.

U 1. setu Panonija je prikazala zrelu i sigurnu igru i ovaj deo igre bez problema rešila u svoju korist. U drugom setu Palančanke su se opustile, što ekipa Ivanjice koristi i tokom celog 2. seta vodi. Panonke je sustižu stižu krajem seta i imaju čak 2 set lopte. Ipak, Ivanjica je izjednačila na 1:1 u setovima.

Mlada ekipa Panonije, se u 3. i 4. setu konsolidovala i dominantnom igrom rešila meč u svoju korist.

„Teška utakmica je iza nas. Zadovoljan sam rezultatom i igrom cele ekipe. Za nas je ovo u psihološkom smislu veoma važna pobeda. Ovakve utakmice, u kojima su „unapred upisani“ bodovi su najteže za igranje. Međutim, uspeli smo da utakmicu završimo u našu korist. Imali smo pehove sa povredama. Prvi tehničar Milica Majkić povredila je šaku ali je mlada Badanjac Teodora odlično odigrala. Mila Savić je operisala koleno i još pauzira. Tijana Đurković takođe „vuče“ povredu kolena ali je ipak odlučila da, a to je odradila odlično. Sledeći vikend nas očekuje jedan od glavnih favorita za ulazak u 1A ligu, ekipa Valjeva. Nadam se da ćemo i ovu utakmicu odigrati maksimalno.“ – izjavio je nakon meča trener Panonije, Darko Filipaš.

Utakmica sa Valjevom se igra u nedelju 5 decembra u 15časova u SRC Tikvara.

Sastav: Majkić, Badanjac, Mandić, Đurković, Simovski, Savić, Štrbac, Ubavić, Kolbas, Kirtić, Bošnjak: Trener – Darko Filipaš.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here