Kadetkinje Crvene Zvezde bile gošće odbojkašicama Panonije

329

BAČKA PALANKA: U subotu (25.09.) kadetkinje OK Crvene Zvezde, bile su gošće domaćoj OK Panoniji i tom prilikom su odigrale prijateljsku utakmicu u velikoj sali SH Tikvara.

Bila je ovo lepa sportska predstava. Utakmicu su krasili veoma dugi i neizvesni poeni, sa obe strane terena. Beograđanke su na kraju bile uspešnije, pobedivši rezultatom 3:1. Domaće odbojkašice su u pojedinim delovima igre delovale kao da će setove rešiti u svoju korist, međutim svaku napravljenu grešku Zvezda je znala da kazni, što i jeste odlika vrhunskih ekipa.

„Želim da se zahvalim ekipi Panonije na pozivu i druženju, koje smo danas imali. Sa Panonijom imamo lepu saradnju koja traje već nekoliko godina. Lepo rade sa mlađim kategorijama, pa ni ne čudi što su došli do I-B lige Srbije. Sportska hala je jako lepa, kao i okolina, pa sam već izrazila želju da ovde dođemo na pripreme. U klubu su mi rekli da u Opštini Bačka Palanka imaju veliko razumevanje za sport i da se sve više ulaže po tom pitanju. Drago mi je da to čujem. Nadam se da će i ekipa Panonije uskoro doći kod nas u goste u Beograd. Sa Stevanom sam se to već dogovorila.“ – izjavila je trener Crvene Zvezde, Alma Bešlagić-Dobričanin.

„Pre svega želeo bih da se zahvalim ekipi Crvene Zvezde što su prihvatili naš poziv i došli da odigramo prijateljsku utakmicu. Nama kao klubu je bilo veliko zadovoljstvo da ugostimo naš najtrofejniji klub a igračicama jedno veliko iskustvo da igraju protiv takvog rivala. Što se same utakmice tiče na momente smo prikazali jako visok nivo igre. Nismo uspeli da realizujemo neke poene u završnicama setova što je rival znao da iskoristi i ovoga puta da bude bolji rival. Nama ostaje naredne tri nedelje da popravimo neke stvari i da spremno dočekamo ekipu Vranja u prvom kolu.

U narednom periodu treba da odigramo prijateljkske utakmice sa Spartakom iz Subotice, Omladincem iz N. Banovaca, kao i Volejstarsom iz Sombora. Hvala još jednom Crvenoj Zvezdi i čestitam im na pobedi.“ – izjavio je Darko Filipaš, trener OK Panonija.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here