Напредак Лане Ћулибрк, ускоро у првом тиму Паноније

Пионирке Паноније и поред добре игре поражене од Јединства из Старе Пазове са 2:3

494
Лана Ћулибрк (Фото: ОК Панонија)

БАЧКА ПАЛАНКА: У четвртак (27.01.) у спортској хали „Тиквара“ у Бачкој Паланци, одиграно је 1. коло, првенства Војводине, где је Панонија била домаћин екипи Јединства из Старе Пазове.


Том приликом су домаће одбојкашице претрпеле пораз резултатом 2:3. У првом сету потпуна доминација Бачкопаланчанки и први освојен сет. У другом, слична ситуација, само што гошће достижу велику предност коју је имала Панонија и имају чак 3 сет лопте, али не успевају да реше у своју корист. На семафору је стајало 2:0 за Панонију. Иако је изгледало да ће паланчанке славити победу, уследио је велики обрт. Oдбојкашице Јединства се буде, као рањена звер и са лакоћом решавају дилему ко је бољи.

– Честитам одбојкашицама Јединства на заслуженој победи. На утакмици су показали веру у себе, истрајност и један велики квалитет, коју Пазова годинама негује. Са друге стране, честитам мојим одбојкашицама на приказаној игри у прва два сета. Жао ми је што је дошло до пада у игри. Један од разлога је свакако, недостатак тренинга, а којих има управо Пазова. Против оваквих екипа, потребна је максимална физичка спрема, као и уиграност. Оно што ме охрабрује је добар напредак у игри,као и пожртвованост на терену. Без обзира на пораз, освојили смо велики бод, против велике екипе. Похвалио би игру свих мојих одбојкашица. Посебно радује напредак Лане Ћулибрк, која игра све боље. Од следеће сезоне, надамо се да ће играти и за 1. екипу – наводи тренер Стеван Николајевић.

У утакмици 2. кола, пионирке ОК Паноније гостују у Шиду екипи Макса.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here