Одбојкашице оствариле резултат изнад очекивања

Одбојкашице „Паноније“ у Првој Б лиги Србије

241

БАЧКА ПАЛАНКА: У првом делу првенства Прве Б лиге Србије, одбојкашице „Паноније“ су јесенас оствариле резултат изнад очекивања. Паланчанке су први део сезоне окончале на деоби седмог места са екипом „Дунава“ из Београда са по 12 бодова уз три победе и осам пораза.


Лига је ове сезоне много квалитетнија него прошле, а бачкопаланачке одбојкашице су успеле да подигну ниво своје игре.

– На почетку првенства смо себи поставили циљ као оријентир, а то је освајање деветог места. Иако имамо једну од најмлађих екипа у лиги, премашили смо циљ. Задовољан сам приступом и залагањем одбојкашица на тренинзима и ни мало лаким утакмицама. Чак четири меча смо изгубили са 2:3, а са најбољим екипама смо играли углавном равноправно – каже Дарко Филипаш, тренер ОК „Панонија“.

Филипаш ипак напомиње да су јесенас имали пуно проблема са повредама и болестима. Ту пре свега мисли на важне шрафове у машинерији „Паноније“ Милицу Мајкић и Милу Савић које су пропустиле готово цео први део првенства. „Панонија“ је са мини припремама за наставак првенства Прве Б лиге почела у понедељак (03.01.), а други део првенства креће последњег викенда јануара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here