Одбојкашице „Паноније“ почеле са припремама

Након паузе од месец дана

649
Извор: из архиве ОК "Панонија"

На отвореним теренима СРЦ „Тиквара“ у Бачкој Паланци, одбојкашице Паноније, 1.августа су почеле са припремама. Све селекције овог клуба, свакодневно тренирају.


„После паузе од месец дана поново смо се окупили и почели припреме за сезону која нас очекује од октобра месеца. Екипу нам чине играчице које су завршиле претходну сезону и прикључила нам се Јована Смиљанић, из ОК „Грбић“ и верујем да ће нам доста помоћи. Прве три недеље припрема ћемо радити у Бачкој Паланци, на Рекреационом центру у Хали Тиквара и у теретани. Тренирамо 2 трененинга дневно. У првој фази, радимо физичке припреме, комбиновано са техником. У другој фази, техничко-тактичке припреме и у завршној фази, контролне утакмице“ – изјавио је Стеван Николајевић, председник одбојкашког кулба „Панонија“.

Тренер Дарко Филипаш рекао је да последње недеље августа одлазе на припреме у Шушањ у Црну Гору, где ће радити 8 дана и највероватније одиграти пријатељску утакмицу са шампионом Црне Горе.

„Девојке су здраве, тренирају добро, презадовољан сам приступом и залагањем.  Главни циљ ове сезоне јесте улазак у Прву А лигу Србије. Неће нам бити лако, али ја верујем у играчице, клуб и стручни штаб да ћемо успети да остваримо наш циљ“ – додао је Д. Филипаш.

Екипу Паноније за наредну сезону чине: Бадањац, Колбас, Мајкић, Савић, Ђурковић, Штрбац, Киртић, Мандић, Убавић, Смиљанић и Бошњак.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here