Odbojkašice Panonije poražene u Ivanjici

IVANJICA - PANONIJA 3:0 (25:23, 25:14, 25:21)

358
Фото: Pixabay

IVANJICA: Iako početak prvog seta nije najavljivao ovakav rasplet utakmice, za nešto više od sat vremena, odbojkašice iz Ivanjice su pobedile tim iz Bačke Palanke.


Preciznim servisima, Palančanke su „načele“ primače domaćeg sastava, ostvarivši na taj način prednost od 12:8 u prvoj deonici seta. I to je bio maksimum palančanki na ovoj utakmici.

Razornim smečevima, Ivanjičanke su razbile odbranu odbojkašica Panonije, dostigle zaostatak i finiširale set uz malu pomoć sudijskog para, koji je u par navrata kontroverznim odlukama dao vetar u leđa razigranom domaćinu.

[rev_slider alias=“matis-namestaj-novooo“][/rev_slider]

 

Naredna dva seta u svim elementima igre Panonije je bio vidljiv pad, dok su odbojkašice Ivanjice nastavile u istom ritmu. Konkretnijim napadom i servisom, Ivanjičanke ubedljivo rešavaju drugi set u svoju korist. U trećem setu viđen je identičan odnos snaga. Na trenutke bi Bačkopalančanke pripretile, ali nedovoljno da bi ugrozile domaće,što je dozvolilo njihovom treneru da pruži šansu svim svojim igračicama.

Bez obzira što nam je nedostajala prvi tehničar Milica Majkić, Ana Stojanović i Ljiljana Medić, nisam zadovoljan kako smo odigrali ovaj meč, jer ne pokazujemo dovoljno želje i borbenosti čak i kada vodimo, što je nedopustivo. U modernom sportu ima mesta samo za beskompromisne borce. Jedina svetla tačka utakmice je debitovanje pionirke Teodore Badanjac u prvoligaškoj konkurenciji„, rekao je trener Panonije Šatora.

U narednom kolu u Bačku Palanku dolazi ekipa Gimnazijalca iz Kraljeva. Utakmica se igra u subotu 19. decembra u 18 sati u SRC Tikvara.


Ivanjica: Popović, Avramović, Milutinović, Fončeva, Resimić, Milojević, Jevđović, Đurašević, Đorđević, Bosiljčić, Fončev

Panonija: Badanjac, Gavranović, Đurković, Jovanović, Stanojev, Štrbac, Mandić, Kolbas


 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here