Одбојкашице Паноније у полуфиналу Купа Војводине

Панонке следећу утакмицу играју у Новом Саду у суботу (10.09.) са "НС Волејтимом". Победник те утакмице ће се пласирати у финале Kупа Војводине.

212

ФУТОГ – У суботу (03.09.), у спортској хали у Футогу о оквиру 1/4 финала Купа Војводине састале су се екипе Футога и Паноније. Екипа Паноније је била успешнија и после победе од 3:0 пласирала се у 1/2 финале купа где ће се састати са „НС Волејтимом“.


„Мало смо слабије отворили утакмицу али је то било оћекивано. Девојкама су још тешке ноге од припрема па им је мало требало времена да све дође на своје. Задовољан сам победом. Куп утакмице ће нам послужити као припрема за предстојећу сезону. Пре ове утакмице смо одиграли пријатељску утакмицу са прваком Црне Горе „Гелебом“, док смо боравили тамо на припремама. Захвалио бих се овом приликом управи клуба, председнику и свим пријатељима клуба који су помогли да екипа оде на припреме. Надам се да ћемо нашим играма, резултатима и односом оправдати очекивања клуба“, рекао је Филипаш Дарко тренер ОК Паноније.“

Састав ОК Паноније: Колбас, Убавић, Ђурковић, Савић, Штрбац, Мандић, Мајкић, Смиљанић, Бошњак, Киртић.

Панонке следећу утакмицу играју у Новом Саду у суботу (10.09.) са „НС Волејтимом“. Победник те утакмице ће се пласирати у финале Kупа Војводине.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here