Одбојкашице „Сокола“ се вредно припремају

Учествовале на кампу у Апатину

311
Извор: Недељне новине

НОВА ГАЈДОБРА – Одбојкашице „Сокола“ се вредно припремају за нову сезону у Другој војвођанској лиги – Север, а у склопу припрема су „соколице“од 23. до 29. августа учествовале на кампу у Апатину.


Том приликом су одиграли турнир где су у конкуренцији осам екипа из Бечеја, Темерина, Бачког Градишта и Апатина освојиле прво место. На кампу у Апатину је учествовало укупно 65 девојчица, а из „Сокола“ шеснаест одбојкашица.

– Учествовали смо на са старијим девојчицама. Ове сезоне смо се још подмладили, тако да ће нам пионирска и сениорска екипа практично бити исте. У протеклих годину и по дана сам остао без 26 одбојкашица из разноразних разлога. Значи, ово је рударски посао, али шта је ту је. Боримо се колико можемо и докле можемо. Тренираћемо и у ОШ „Браћа Новаков“ у Силбашу, а немамо израженијих амбиција у новој сезони, каже тренер новогајдобранских одбојкашица Стевица Галић.

Доскорашња одбојкашица „Сокола“ Марија Бабаљ (2007. годиште) је прешла у суперлигашку екипу „Срема“ из Сремске Митровице.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here