Одлична игра, али недовољно за победу

Два меча одиграле су одбојкашице Паноније

491

У шеснаестом колу Прве Б лиге „Банка поштанска штедионица“, екипа Златибора угостила је екипу Паноније, у суботу (26.02.). У прелепом амбијенту у спортској хали у Чајетини виђени су сјајни потези и игра обе екипе.


Екипа Затибора предвођена искусним играчицама у одлучујућим моментима успела је да сломи отпор храбре екипе из Бачке Паланке. Овом победом Златибор је остао у трци за прва три места која воде у Прву Б лигу.

„Обе екипе су одиграле сјајну утакмицу,било је напето од почетка до краја. Екипа Паноније је напредовала у односу на први део сезоне, како технички тако и тактички, што се могло видети на овој утакмици, колега са друге стране је добро припремио екипу и играчице су добро играле. Наше искуство је пресудило да остваримо победу“, изјавио не тренер одбојкашица Златибора Станко Брашанац.


У Зрењанину, у уторак (01.03.), у оквиру Пионирског првенства Војводине за одбојкашице, одиграна је утакмица између ОК Багљаш и ОК Панонија.

У мечу пуном резултатског преокрета, одбојкашице Паноније, нису успеле да се пласирају међу осам најбољих екипа Војводине.

Иако су у првом сету водиле чак 24:19, а у другом 21:14, одлична домаћа екипа успела је оба сета да реши у своју корист, док је трећи био формалност.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here