Ostvaren cilj

Odbojkašice „Merkura“ završile sezonu učešćem u plej ofu

404
Izvor: Nedeljne novine

BAČKA PALANKA: Odbojkašice „Merkura“ su nedavno završenu sezonu u Prvoj vojvođanskoj ligi – Istok, okončale u plej ofu osvajanjem trećeg mesta u tzv. mini ligi. Time su Palančanke ostvarile cilj koji je klub prednjih postavio pred početak sezone, a to je borba za sam vrh tabele.


U regularnom delu prvenstva Palančanke su bile druge sa jedanaest pobeda i tri poraza uz 31 osvojen bod, a u plej ofu su bile trećeplasirane sa dvanaest pobeda i osam poraza uz 37 bodova.

– Nisam nezadovoljan, jer smo ispunili generalni cilj, ali smatram da je možda moglo i bolje. Sezona je bila jako teška i na psihičkom i na fizičkom planu, a u novembru je prvenstvo prekinuto na dva meseca zbog nepovoljne epidemiološke situacije. Nismo trenirali u tih dva meseca i to nas je koštalo puno. Potom je sezona nastavljena u januaru gde smo u ligu ušli praktično bez treninga. Sve u svemu, kako je bilo, dobro se završilo –  kaže predsednik OK „Merkur“ Dražen Medan.

Ekipa je po završetku sezone dobila slobodno i nalazi se na pauzi do polovine avgusta.

– Tokom leta ćemo još izanalizirati sezonu, pa ćemo videti da li ćemo se pojačavati. Za sada nema nekih naznaka da bi neka odbojkašica napustila klub – dodaje Medan.


Pročitaj: „Krilima 2010.“ zlato, a „Krilima 2011“ bronza

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here