Panonija u grču na startu prvenstva

313

BAČKA PALANKA: U prvom kolu prve „B“ lige za odbojkašice, odigran je prvenstveni meč između domaće „Panonije“ i gostujuće ekipe „Zlatibora“ iz Čajetine.

Za nešto više od 70min igre ubedljivu pobedu je ostvarila gostujuća ekipa i to rezultatom 3:0 u setovima. Sva tri odigrana seta ekipa „Zlatibora“ je dominantno osvojila, a utisak je da je domaća ekipa bila u grču i nije umela da se nosi sa bremenom pritiska višeg ranga takmičenja u koji se plasirala prethodne sezone.

[rev_slider alias=“podunavlje-2-„][/rev_slider]

 

Trener domaćih, Šatora je posle meča izjavio:

„Čestitam na pobedi gošćama koje su odigrale meč na zavidnom nivou. Prva dva seta su bile dosta bolje što i govori rezultat gde je moja ekipa osvojila u prvom setu 15, a u drugom 17. poena. Treći set je do završnice bio nešto neizvesniji te smo stali na 20 osvojenih poena. Prevelik pritisak i grč nas je koštao kvalitetnije igre. Moramo što pre da se adaptiramo na viši nivo igre protivnika i da se oslobodimo nepotrebne tenzije, a samim tim će doći i bolja igra. Prvenstvo je tek počelo, izgubili smo bitku ali ne i rat. Moja ekipa će tek pokazati šta zna i ume!“

Naredno kolo ekipa „Panonije“ gostuje u Beogradu ekipi „Crno belih“.

Sastav: Majkić, Kolbas, Štrbac, Stanojev, Đurković, Stojanović, Vasić, Mandić, Badanjac, Gavranović, Vojinović.


Pogledaj: Drugi turnir u mini odbojci u organizaciji OK „Warriors“

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here