Панонке „преслишале“ Београђанке

229

БЕОГРАД – У недељу (10.04.), у оквиру 21. кола Банка Поштанске Прве Б Лиге, одбојкашице Паноније гостовале су екипи Стерије. Утакмица је протекла у знаку одбојкашица Паноније.


ОК Стерија – ОК Панонија 0:3

Први сет је био најнеизвеснији. Водиле су Панонке 20:17, али су домаће одбојкашице успеле да поведу са 22:21. Сервисима и нападима Нине Убавић, Панонке успевају прве да стигну до 25. поена и на  семафору је стајало 22:25. Наредна два сета одбојкашице Паноније играју тачно, прецизно и лепршаво. После добрих одбрана и пријема, одличним сервисима Невена Колбас је разигравала своје нападачице. Савић, Убавић и Ђурковић су биле убојите. За њихове нападе блок Стерије није имао решење. Други сет су Панонке добиле 25:18  а трећи 25:17 и тако однели сва три  бода из Београда.

„Сјајна партија моје екипе. Од почетка првог до краја трећег сета одиграли смо у истом ритму, без падова, на високом нивоу и то ме јако радује, јер на крају сезоне тако играју екипе које раде и тренирају као да је почетак сезоне. За ову младу екипу свака победа је битна а данас смо победили јако квалитетног противника. Остала нам је још једна утакмица пред домаћом публиком и надам се да ћемо на најбољи могући начин завршити сезону“ – изјавио је тренер, Дарко Филипаш.

За Панонију су наступиле: Бадањац, Мандић, Савић, Штрбац, Убавић, Ђурковић, Колбас, Киртић, Бошњак и Мајкић.

Екипа Паноније у недељу  са почетком од 15 часова дочекује екипу Гимнзијалца у последњем колу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here