Pionirke Panonije se oprostile od daljeg takmičenja u 1/16 finala Prvenstva Vojvodine

I ove godine zavidan uspeh pionirki OK "Panonija"

374

NOVI BANOVCI: U nedelju (04.04.) pionirke Panonije su se oprostile od daljeg takmičenja u šesnaestini finala, pionirskog prvenstva Vojvodine. One su u Novim Banovcima poražene od ekipe Omladinca rezultatom 3:0.

U prvom setu palančanke  su dominirale i imale vodstvo do 23. poena kada je domaća ekipa prešla u vođstvo i završila set u svoju korist. Drugi i treći set viđena je potpuna dominacija ekipe iz Novih Banovaca za konačnih 3:0.

Milica Kirtić – Odbojkašica OK Panonija

„Čestitam odbojkasicama Omladinca na pobedi. Pohvalio bih moje odbojkašice u pristupu ovoj utakmici kao i prikazanoj igri u 1. setu. Dobro smo formirali blok i sprečili reprezentativku Srbije, Saru Marinković, da osvoji mnogo više poena u 1. setu. Takođe, dobro smo servirali i imali odlične smečeve. Ipak, set je pripao iskusnijem Omladincu. Nakon 1.seta,usledio je pad u igri i zaslužena pobeda domaćih odbojkašica.

Ono što me raduje je pojava nekih novih odbojkašica Panonije, koje su budućnost nešeg kluba. Milica Kirtić (2006.) je svakako jedna od njih. Ona je u ovoj sezoni odigrala dosta dobrih utakmica i u odnosu na prethodnu sezonu mnogo je napredovala. Nadam se da će nastaviti ovim tempom. U sledećoj sezoni biće licencirana za našu 1.ekipu koja se takmiči u 1-B ligi.

Teodora Badanjac (2006.) je takođe jedna od igračica budućnosti kluba. Ona je prošlu sezonu uspešno odradiila u seniorskoj kao i pionirskoj ligi.“ – izjavio je trener, Stevan Nikolajević.


Sastav: Badanjac, Kirtić, Bošnjak, Pilipović, Ćulibrk, Kuzmanović, Rodić, Vlajkov, Velemir, Zeljkić, Malešević, Stanimirović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here