Pionirke Panonije se plasirale među 16 najboljih ekipa u Vojvodini

"Veoma sam zadovoljan ovim plasmanom"

465

U poslednjem kolu grupe B, pionirskog (2006. i mlađe) prvenstva Vojvodine, odbojkašice Panonije bile su slobodne.


Elan Voley iz Srbobrana, dočekao je vršnjakinje iz Novog Sada, ekipu NS Voley Tima i tom prilikom pretrpeo maksimalan poraz 3:0.

Ovom pobedom, ekipa NS Voley Tim je zauzela 1. mesto u grupi, dok je Panonija druga. Obe ekipe su se plasirale u osminu finala ovog takmičenja.

Tako će ekipa Panonije, već u nedelju 04. aprila gostovati u Novim Banovcima, odličnoj ekipi Omladinca, inače prvaku grupe G.

 

 

„Čestitam mojim odbojkašicama na plasmanu u osminu finala pionirskog prvenstva Vojvodine. Veoma sam zadovoljan ovim plasmanom. Znao sam da će biti veoma teško plasirati se među 24 ekipe u Vojvodini, a evo uspeli smo da se nađemo među 16. Ovo je veoma mlada generacija u kojoj su većina odbojkašica 2007. i 2008. godište. Što se tiče sledećeg protivnika, ekipa Omladinca je jedna od najboljih ekipa u Srbiji, u svojim redovima imaju reprezentativku Saru Marinković. U tom meču, iskoristićemo sve mogućnosti koje nam se ukažu da pobedimo i plasiramo se za dalje takmičenje. Iskoristio bih priliku da čestitam odbojkašicama Sokola iz Nove Gajdobre na istom plasmanu“, rekao je trener Stevan Nikolajević.


Pogledaj: Pionirke Sokola se plasirale među 16 najboljih ekipa u Vojvodini

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here