Pionirke Panonije uspešno započele završnicu Prvenstva Vojvodine

381

BAČKA PALANKA: U 1. kolu pionirskog prvenstva Vojvodine (grupa B) odbojkašice Panonije su dočekale vršnjakinje iz Srbobrana, ekipu Elan Voley i ostvarile ubedljivu pobedu rezultatom 3:0.


Pod vođstvom kapitena Teodore Badanjac domaće odbojkašice su u svim elementima igre nadigrale gostujuću ekipu.

Samo u 1. setu, gošće su pružile malo jači otpor, što nije bilo dovoljno da ugroze razigrane palančanke. Drugi set, apsolutna dominacija Panonki (25:5). Treći set, sličan kao prethodni, ali je došlo do malog pada koncentracije domaćih odbojkašica.

U sledećem kolu pionirke Panonije, gostuju u Novom Sadu, odličnoj ekipi NS Voley Tima. Utakmica se igra u nedelju (21.03.) od 12:00h.

[rev_slider alias=“zivinastija“][/rev_slider]

„Čestitam mojim odbojkašicama na prvoj i veoma važnoj pobedi. Dominirali smo u servisu i napadu, dok je blok i odbrana bila ispod očekivanja. Nadam se da ćemo u sledećoj utakmici poboljšati pomenute elemente. Takođe, čestitam protivniku na požrtvovanoj igri“, izjavio je trener Stevan Nikolajević.

Za OK Panonija su nastupile: Badanjac, Kirtić, Bošnjak, Pilipović, Ćulibrk, Kuzmanović, Vlajkov, Velemir, Rodić, Stanimirović, Zeljkić, Kovačević.
Trener: Stevan Nikolajević

Vasa Mijić posetio odbojkašice Panonije

Dana 04.03.2021. godine, gost OK Panonija bio je bivši odbojkaški reprezentativac Jugoslavije i Srbije, Vasa Mijić. On je zajedno sa predstavnicima Saveta za rodnu ravnopravnost polova, podelio najmlađim odbojkašicama 5 lopti.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here