Pobeda i poraz odbojkašica Panonije u Kragujevcu

114

KRAGUJEVAC: Odbojkašice Panonije su u dva dana odigrale dve utakmice Prve B seniorske lige Banka Poštanska Štedionica.


U sredu (23.12.) su odigrale zaostalu utakmicu 4. kola protiv ekipe „Smeč 5“ i tom prilikom ostvarili važnu pobedu rezultatom 3:1 uz izuzetnu igru svih odbojkašica.

Već sutradan, u četvrtak (24.12.), u zaostaloj utakmici 7. kola, Bačkopalančanke su doživele poraz maksimalnim rezultatom 3:0 od odlične ekipe OK „Radnički“. Vođstvo u početnim deonicama svakog odigranog seta pripalo je odbojkašicama Panonije ali se sredinom seta slika na terenu drastično menjala. Domaće su podizale nivo kako je igra odmicala, dok su palančanke kao po pravilu imale „žute minute“ koje su ih na kraju koštale osvajanja makar počasnog seta.

[rev_slider alias=“norland-novi-„][/rev_slider]

 

„U utakmici protiv ekipe „Smeč 5″ ostvarili smo veoma važnu pobedu, koja je došla u pravom trenutku, nakon poraza u Ivanjici. Iako rezultat izgleda da smo lako pobedili, namučili smo se protiv borbene ekipe iz Kragujevca. Sve naše odbojkašice su prikazale odličnu igru. Zadovoljan sam gostovanjem u Kragujevcu jer smo ostvarili zacrtani cilj, pobedu u bar jednom meču protiv kragujevačkih rivala. Drago mi je što smo, iako umorni, pokazali visok voljni momenat protiv odlične ekipe Radničkog. Ovaj put to nije bilo dovoljno, ali mi daje razlog za optimizam u narednim mečevima u prvenstvu. Zahvalio bih se JKP Komunalprojektu na pomoći oko prevoza kao i Predsedniku opštine Bačka Palanka, Branislavu Šušnici.“ izjavio je trener Bačkopalančanki, Miloš Šatora.

Utakmicama u Kragujevcu je stavljena tačka na prvi deo takmičenja u prvoj B ligi za ovu godinu. Ostala je još jedna zaostala utakmica, protiv ekipe Gimnazijalaca iz Kraljeva, koja će se odigrati posle Nove Godine.

Početak drugog dela je predviđen za drugi vikend posle nove godine,naravno ukoliko ne bude bilo odlaganja zbog aktuelne epidemiološke situacije.

Na utakmicama u Kragujevcu za Panoniju su nastupile: Majkić, Gavranović, Đurković, Jovanović, Stanojev, Štrbac, Mandić, Medić, Kolbas, Badanjac.


Pogledaj: Odbojkašice Panonije poražene u Ivanjici

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here