Победа, па заслужени одмор за одбојкашице „Паноније“

355
Фото: Нина Убавић (Извор: ОК Панонија)

У последњем колу јесењег дела првенства Прве Б Банка Поштанска Штедионица лиге, одбојкашице Паноније гостовале су у Краљеву екипи Гимназијалца и том приликом забележиле победу резултатом 3:0.


У првом сету, резултатска клацкалица превалила је на страну Бачкопаланчанки. Други сет, Панонија је одиграла сигурније и на семафору у Старој хали спортова, стајало је 2:0 за госте. Поучени негативним искуством, при вођству од 2:0, овај пут, одбојкашице Паноније, одиграле су до краја максимално и меч решиле у своју корист.

– Честитам мојим одбојкашицама на победи, која је дошла у правом тренутку, тако да на одмор идемо задовољни у сваком смислу. Одиграли смо утакмицу од почетка до краја у једном даху. Ни у једном моменту нисмо падали, све што смо се договорили пре утакмице пренели смо на терен и резултат је морао доћи. Направили смо неке ротације по позицијама и то нам је у овој утакмици дало резултат. Похвалио бих Нину Убавић за одличну игру. Разорним смечевима, буквално је разбила противнички блок и одбрану. Лепо је завршити годину победом и то на овај начин. Одлазимо на заслужен одмор. Ове девојке су то заслужиле – рекао је тренер Дарко Филипаш.

Састав: Мајкић, Бадањац, Мандић, Ђурковић, Симовски, Савић, Штрбац, Убавић, Колбас, Киртић, Бошњак, Станојев.

ОК Панонија је 24. и 25. децембра, учествовала на Новогодишњем турниру у Новом Саду са 2 екипе различитог узраста и то млађе кадеткиње и предпионирке. Предпиониркама је ово био први наступ и прве утакмице. Млађе кадеткиње су биле седме.

– Важно нам је да одиграмо што више утакмица са млађим категоријама. Ово је идеална прилика да играмо са различитим противницима. Стеван је водио предпионирке, док сам ја водио млађе кадеткиње. Драго ми је да клуб иде у правцу којем ми је летос Стеван предочио. Увођење предпионирки у такмичење је прави потез и резултати ће бити видљиви за 4-5 година – истиче Дарко Филипаш.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here