Povrede i bolest zaustavile Panoniju u daljem pohodu na poene

OK Dunav - OK Panonija 3:1

278

U 9. kolu Prve B lige „Banka Poštanska Štedionica“, odbojkašice „Panonije“ su gostovale ekipi „Dunav“, koja je inače filijala Radničkog iz Beograda.


OK Dunav – OK Panonija 3:1

Prvi set su odbojkašice Dunava mnogo bolje otvorile. Prednost koju su napravile na početku seta zadržale su do kraja i tako rešile set u svoju korist. Drugi set su bačkopalanačke odbojkašice pokazale mnogo bolje izdanje i ceo set su imale dva poena prednosti do same završnice kada počinje da se igra poen za poen i u toj uzbudljivom završnici posle as servisa Ubavić Nine, Panonija dobija drugi set 26:24.

Početak trećeg seta je podsećao na početak prvog kada su odbojkašice Dunava stekle prednost od šest poena. Za razliku od prvog seta odbojkašice Panonije počinju da igraju svoju igru, osvajaju nekoliko dugih poena i stižu protivnika na 21:21, ali ipak domaćinu pripada set.

Veliki deo četvrtog seta je protekao u znaku ekipe Dunava i njihovog servisa i napravili su osetnu prednost 22:16. Tada odbojkašice Panonije dodaju gas i dobrim servisima Anje Mandić, kao i napadima Ubavić Nine i Đurković Tijane stižu prednost protivnika na 22:21, ali se ponovio ishod iz prethodnog seta.

– Čestitao bih igračicama Dunava i njihovom treneru na pobedi. Mi smo imali problema u igračkom kadru pre početka utakmice. Naša najbolja igračica Ubavić Nina imala je problema sa povredom vrata, Jelena Štrbac je bila prehlađena i utakmicu je odigrala bez treninga, Milica Majkić je obnovila povredu prsta. Nekako je sve to uticalo da ne pružimo naš maksimum i da odigramo sa dosta oscilacija. Jedino šta je pozitivno iz ove utakmice jeste povratak posle teške povrede Mile Savić, koja je odigrala dva i po seta i pokazala da će biti veliko pojačanje u narednim utakmicama – rekao je Darko Filipaš, trener OK Panonije.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here