Прва победа сениорки ОК „Warriors“ на домаћем терену

353

БАЧКА ПАЛАНКА – У недељу (27.02.) у Спортској хали Тиквара одиграна је утакмица у оквиру Прве Војвођанскe Лигe ОСВ, у којој је ОК „Warriors“ савладао екипу „Elan Volley“ резултатом 3:2. 


Ово је прва победа сениорки на домаћем терену, иако нису успеле довољно тренирати због обавеза и короне, прехлада и другог, али су успеле победити екипу која је на трећем месту на табели. Ово је трећа победа ОК „Warriors“-а ове сезоне.

– Хвала дивној публици на подршци, а честитке противничкој екипи, на изузетној игри, а пре свега на фер плеју, као и тренерима Болету и Драгану из Србобрана који су ову екипу водили и у Другој савезној лиги – наводи Давор Каракашевић, тренер.

Следећи меч је заказан за 8. март против екипе ОК Грбић из Темерина.

Састав екипе:

Капитен Милица Перисић, Биљана Зарић, Олга Књулац, Бурсаћ Нина, Поповић Анастасија, Лана Ивановић, Шокчић Јелена, Јањић Анастасија, Мијаљковић Зорана, Савић Јелена, Љубојевић Сања, Лукетић Милана, Богуновић Лара.

Млађе пионирке ОК „Warriors“-а, рођене 2008. године и млађе, играју финални турнир 6. марта у Молу, који су избориле у претходна два квалификациона турнира, са максималним учинком од 4 победе, са скором од 11:1 у сетовима. Пионирке ће бранити титулу првака освојену прошле године у Бачкој Паланци на домаћем терену.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here