Prvakinje Srednje Bačke

Završni odbojkaški turnir za predpionirke

839
Foto: Nedeljne novine

Prošlog vikenda je u Sportskoj hali „Tikvara“ odigran završni turnir za odbojkašice predpionirskog uzrasta (do 12 godina) uz učešće šest ekipa iz Bačke.


Na ovom turniru je ekipa „Voriorsa“ ostvarila veliki uspeh osvajanjem titule prvaka Srednje Bačke. U polufinalu su „ratnice“ pobedile ekipu „Subotice“ sa 2:0 u setovima, a u finalu vršnjakinje „Vrbasa“ istim rezultatom.

-Drago mi je da je devojčicama do 12 godina pružena prilika da osete takmičarski sistem. Kroz takmičenje je bilo jako lepo druženje, ali ujedno i sticanje radnih navika kod dece.

Imam samo reči hvale za moje devojčice koje su pokazala e da su prave „ratnice“ na odbojkaškom terenu. Veliku zahvalnost dugujemo oficijelnom sponzoru turnira kompaniji „Nektar“, kao i Ustanovi za sport i rekreaciju „Tikvara“ i direktoru Darku Božoviću, kaže jedan od trenera „Voriorsa“ Davor Karakašević.

Za najboljeg dizača je na završnom turniru proglašena Nina Balgo iz „Voriorsa“, a najbolji igrač je Milana Bebić iz pobedničke ekipe.

Titulu prvaka Srednje Bačke su u „Tikvari“ osvojili: Ljubojević, Balgo, Badanjac, Gaćeša, Lučić, Mihailović, Karakašević, Papić, Ljiljak, Lekić, Glomazić, Blaženski, Bebić, Grahovac.


Pogledaj: OK Warriors: Veliki uspeh mladih odbojkašica

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here