Revija odbojke u Gajdobri

OK "Soko NG" u Gajdobri organizovao turnir mini odbojke za devojčice

469
Izvor: Nedeljne novine

Odbojkaški klub „Soko“ iz Nove Gajdobre organizovao je u subotu (12.06.) u Sportskoj hali u Gajdobri turnir koji je okupio preko 500 devojčica iz 98 ekipa iz naše opštine.


Domaćin i organizator turnira je osvojio treće mesto u 2009. i 2010. godištu, dok su devojčice rođene 2011. godine bile druge. Na turniru su, pored „Sokola“, učestvovale i ekipe „Voriorsa“, „Panonije“ i „Merkura“. Nekompletni „Voriorsi“ su bili drugi u konkurenciji 2008. godišta, „Merkur“ je osvojio prvo mesto u konkurenciji 2006./07.godišta, a „Panonija“ je bila treća u 2008. i 2011. godištu.

– Turnir je odlično organizovan i posle Apatina je ovo najmasovniji turnir u Vojvodini. Da je bilo još malo prostora, učestvovalo bi još 50 ekipa, pa bi ukupan broj učesnika bio preko 750 dece. Mislim da ovo nije bilo nikada u našoj opštini. Ako se izbetonira prostor ispred hale, sledeće godine će turnir biti još masovniji. Zahvalili bi se na kraju kompanijama „Nektar“ i „Marbo“ na sponzorstvu u vidu njihovih proizvoda – kaže Stevica Galić iz OK „Soko“.

Bila to prava revija odbojke u Gajdobri. Organizatoru sve čestitke na više nego odličnoj organizaciji turnira, a svim učesnicima pohvale za korektnu igru. OK „Voriors“ organizuje još jedan turnir mini odbojke na otvorenim terenima USR „Tikvara„.

Izvor: Nedeljne novine

Turnir će se odigrati u četvrtak, 24. juna u 10 časova.


Pročitaj: Fudbal mi je samo lepa uspomena

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here