Сарадња са ОК Црвена звезда и успех ОК Панонијa на турниру у Гајдобри

У оквиру сарадње са ОК Црвена звезда, Бачку Паланку посетио бивши одбојкашки репрезентативац Југославије, Вељко Петковић

374
Фото: ОК Панонија

У склопу сарадње између два клуба, ОК Панонија је угостила предпионирке и пионирке Црвене Звезде. Одигране су две утакмице, у којима је Црвена Звезда била боља, међутим бачкопаланчанке су се бориле максимално.


Малобројна публика је уживала у бројним дугим и лепим поенима, које су на крају наградили великим аплаузом. Између ове две утакмице, бивши одбојкашки репрезентативац Југославије Вељко Петковић, поделио је мајице најмлађим одбојкашицама Паноније. Оне су током протекле сезоне, помагале око организације утакмица 1. Б лиге Банка Поштанска Штедионица.

Фото: ОК Панонија

У суботу (14.05.), најмлађе одбојкашице Паноније учествовале су на турниру у Гајдобри и том приликом освојиле су 4 медаље.

Одбојкашице 2011. годиште освојиле су 2. место, наступиле су у саставу: Николајевић Софија, Грбић Ленка, Дуња Радованов, Карановић Саша – најбољи сервер и Јана Бошњак.  Одбојкашице 2008. годиште освојиле су 1. место, у саставу: Софија Пилиповић, Јована Малешевић – најбољи играч и Станимировић Милица.

Фото: ОК Панонија

Екипа Паноније где су одбојкашице 2008. годиште, освојиле су 3. место у саставу: Балаго Нина – најбољи сервер, Мерњик Анђела, Мерњик Милица и Кнежевић С. Екипа Паниније у којој су играчице 2010. годиште, освојила је 2. место, а у саставу су биле: Зец Теодора, Љубичић Мања, Марчета Миона – најбољи сервер, Кашиковић Ива и Мацановић Маша.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here