Seniorkama odložena utakmica u Kragujevcu, pionirke krenule pobedom

355

BAČKA PALANKA: Seniorke Panonije nisu otputovale u Kragujevac na utakmicu 7. kola, zbog zdravstvenih problema domaće ekipe.


U prvom kolu pionirskog prvenstva Vojvodine, region južna Bačka, odbojkašice Panonije ostvarile su 1. pobedu. One su u Somboru savladale domaće odbojkašice „Voleystars“-a rezultatom 3:0.

U 3. kolu II vojvođanske lige, odbojkašice Panonije 2, poražene su na domaćem terenu rezultatom 3:0, od ekipe „Bum Voley“-a iz Prigrevice.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

„Drago mi je što smo pionrsko prvenstvo počeli pobedom. Vidi se da je ekipa napredovala, što je rezultat višemesečnih treninga. Međutim, još uvek smo daleko od željene igre. Ipak ovo je nova generacija pionirki koja je počela sa utakmicama prošle sezone i još uvek nema dovoljno iskustva. Što se tiče Panonije 2, to je praktično pionirska ekipa i verovatno najmlađa u ligi. Bez obzira na poraz, zadovoljan sam igrom u prva 2 seta, dok smo u 3. izgubili koncentraciju.“ – izjavio je Stevan Nikolajević.

U 8. kolu Prve B lige, seniorke Panonije dočekuju ekipu Rume. Utakmica se igra u subotu (22.11.) od 18 časova u SRC Tikvara.


Pogledaj: Nakon ulaska u finale Kupa Vojvodine nova pobeda Hercegovca u prvenstvu

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here