Сет за Панонке у Врању

182

ВРАЊЕ – У недељу (30.01.), у оквиру 1. кола пролећног дела Банка Поштанска Штедионица Лиге, одбојкашице Паноније су гостовале искусној екипи Врања. Ова екипа је сачињена од две странкиње из Аргентине и Бугарске, као и домаћих бивших суперлигашица.

ОК Врање – ОК Панонија 3:1

У веома хладној сали у Врању, паланчанке су први сет одиграле „залеђене“. Након тога, следи други сет који Панонија, на изненађење домаћих одбојкашица и око 500 гледалаца, решава у своју корист. Уследила је обострана велика борба у којој искуство домаће екипе ипак побеђује.

„Одиграли смо са пуно осцилација. У првом сету се нисмо најбоље снашли у амбијенту, хала је била хладна па нам је требало времена да се навикнемо. Са наредна три сета сам задовољан како смо одиграли. Имали смо шансу да уђемо у пети сет али нам је фалило и мало среће. Окрећемо се наредном противнику. Долази нам у госте екипа Тента која нас је победила у првом делу после пет сетова. Надамо се да ће овога пута резултат бити на нашој страни.“ – изјавио је тренер Дарко Филипаш.

Састав: Бадањац, Мандић, Ђурковић, Симовски, Савић, Штрбац, Убавић, Колбас, Киртић, Бошњак. Тренер Дарко Филипаш


У следећем колу Панонија дочекује одличну екипу Тента 2. Утакмица се игра у суботу, 5. фебруара, у 15 часова у спортској хали „Тиквара.

Пионирке Паноније, у другој утакмици пионирског првенства Војводине, у петак играју у Шиду, против Макса.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here