Tri odbojkašice „Warriors“-a na testiranju za reprezentaciju

Testiranje je sproveo Nemanja Zekić, selektor pionirske reprezentacije Srbije i Biljana Mihajlović, sportski direktor OSS

805

Iz Odbojkaškog kluba „Warriors“ tri odbojkašice – Sanja Piljak, Vanja Ljubojević i Zorana Mijaljković, su u utorak 26.10. na Spensu u Novom Sadu, učestvovale na testiranju za pionirsku reprezentaciju Srbije (2008/2009).


Vredne, radne i veoma borbene devojke, koje pre svega vole odbojku, nagrađene su od strane kluba „Warriors“ i Odbojkaškog saveza Srbije u vidu poziva na ovo testiranje, koje se održava na teritoriji cele Srbije, a u kome učestvuju deca koja su se na neki način izdvojila svojim zalaganjem za klub.

Testiranje je sproveo Nemanja Zekić, selektor pionirske reprezentacije Srbije i Biljana Mihajlović, sportski direktor OSS.

„Sledeće godine, odbojkašice 2009/2010, imaju priliku da budu na nekom od sledećeg testiranja, tako da im želimo puno sreće u narednom periodu kroz trenažni proces. Čestitke nasim trenerima Davoru Karakaševiću i Nebojši Nakičeviću koji su najzaslužniji za uspeh ovih devojčica, koji su od prvih odbojkaških koraka bili uz ove tri devojke“, navode iz OK „Warriors“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here