Турнир у мини одбојци „Панонија 2022“ окупио око 300 одбојкашица

Због лоших временских услова, турнир је одржан у спортској хали Тиквара

354
Фото: ОК Панонија

БАЧКА ПАЛАНКА – Након 4 године, ОК Панонија је наставила традицију организовања мини одбојке, али због лоших временских услова, турнир је одржан у спортској хали Тиквара у Бачкој Паланци.


На турниру је учествовало укупно 55 екипа (око 300 девојчица), у 6 различитих узрасних категорија. Девојчице узраста 2007. годиште и млађе, дошле су из Сомбора, Апатина, Палме, Бачког Петровца, као из Бачке Паланке. Гост промотер турнира био је првотимац ОК Војводине Давид Мехић. Он је најбољим екипама, поделио медаље и дипломе.

Фото: ОК Панонија

Коначни пласман по категоријама:

2012. годиште:
1. OK Warriors 2
2. OK Warriors 3
3. OK Соко

2011. годиште:
1. OK Warriors
2. ОК Панонија
3. ОК Соко

2010. годиште: 
1. ОК Панонија
2. ОК Соко
3. ОК Апатин

2009. годиште:
1. OK Voleystars 2
2. OK Warriors
3. OK Voleystars 1

2008. годиште:
1. OK Апатин
2. ОК Меркур
3. ОК Панонија

2007. годиште:
1. ОК Соко
2. ОК Панонија
3. OK Voleystars

– Захвалио бих се свим учесницима турнира, на фер плеј игри и понашању. Такође, турнир не би био овако квалитетно организован без мојих колега, као и првотимки Паноније, који су готово месец дана радили на припреми. Хвала и Давиду Мехићу првотимцу ОК Војводине, што је нашао времена и дошао да мотивише све одбојкашице које су учествовале на нашем турниру. Посебно, хвала Бојани Маљевић и осталим радницима СРЦ Тиквара – наводи Стеван Николајевић, председник ОК Панонија и додаје:

Фото: ОК Панонија

– Задовољни смо како је прошао турнир. Циљ овог такмичења нису искључиво медаље, већ учење фер и коректној игри, понашању. Деца се међусобно друже у различитим градовима, на сличним турнирима. Најмлађима је ово прилика да стичу прва такмичарска искуства. У наредном периоду, план нам је да учествујемо на још неколико сличних турнира у Апатину и Суботици. Након тога следи одмор – завршава Николајевић.

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here