Uprkos porazu Šatora zadovoljan nastupom u Čajetini

U narednom 13. kolu lige, Panonija će ugostiti ekipu Crno bele 011 u SC Tikvara.

254

OK ZLATIBOR – OK PANONIJA

3:1 (25:15, 21:25, 25:20, 25:20)

Hala: SC Čajetina
Sudije: Ljubojević, Jakovljević

Zlatibor: Tošić, Selaković, Luković, Batinić, Petronijević, Terzić, Stojanović, Milošević,Smiljanić, Mićić, Tošić, Vlasonjić, Jovanović, Radenović, Mitrović, Pantović.

Panonija: Majkić, Badanjac, Gavranović, Jovanović, Đurković, Stanojev, Stojanović, Savić,Mandić, Kolbas, Štrbac.


Početak drugog dela sezone u prvoj „B“ ligi doneo je revanš meč između domaće ekipe Zlatibora iz Čajetine i bačkopalanačke Panonije. Ubedljiv nastup domaćih u prvom susretu, nije ostavio mnogo razloga za optimizam palančanki. Međutim, posle izgubljenog prvog seta, odbojkašice iz bačke ravnice su zaigrale mnogo angažovanije, pre svega zahvaljujući energiji koju je ulaskom u igru donela Mila Savić. Panonija je u drugom setu konstantno imala prednost od nekoliko poena. U finišu ove deonice igre desio se peh u vidu povrede Mile Savić, što je ozbiljno uzdrmalo gostujuću ekipu. Ipak je za domaće prednost bila nedostižna pa je na semaforu rezultat bio poravnat  na 1:1 u setovima. U naredna dva seta su palančanke pružile solidan otpor odličnoj ekipi Zlatibora ali za više od časnog poraza nisu imale više snage.

Trener Panonije, Šatora je posle meča izjavio: „Uprkos porazu, zadovoljan sam prikazanom igrom mojih devojaka. Odigrali smo kvalitetan meč a nijanse su odlučile pobednika. Siguran sam da bi smo stigli bar do petog seta da nismo bili uzdrmani povredom naše igračice“.

U narednom 13. kolu lige, Panonija će ugostiti ekipu Crno bele 011 u SC Tikvara. Meč se igra u subotu 23. januara sa početkom u 18h.

[rev_slider alias=“oaza_mb“][/rev_slider]

POGLEDAJTE: Košarkaši Hercegovca siloviti i u 2021. godini

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here