„Warriorsi“ поново на победничком постољу

Међународни турнир у одбојци у Апатину

497

У суботу (11.6.) одигран је најмасовнији међународни турнир у региону у организацији ОК Апатин.


На градском тргу у Апатину, на 25 одбојкашких терена снаге је одмерило 58 клубова из Србије, Босне и Хрватске. Колико је турнир био квалитетан, говори то да су на турниру наступили суперлигашки клубови Црвена Звезда, Спартак Суботица, Тент Обреновац, Нови Сад, ОК Војводина, али и ОК Warriors из Бачке Паланке.

На турниру је укупно наступила 431. екипа, док је учешће узело преко 2500 одбојкаша узраста од 6 до 16 година.

Ратници из Бачке Паланке „ОК Warriors“, су опет остварили сјајан резултат и оправдали улогу фаворита у 3 категорије. Наступили су у 5 категорија, освојили 3 злата и кући се вратили са 5 пехара. Генерација 2012. није наступила у пуном саставу, али је такође остварила сјајан резултат, 4. место на овом турниру.

Екипни пласман:

2009. годиште –  Злато

Најбољи играч турнира
Зорана Мијаљковић 2009. (ОК Warriors)

2011. годиште – злато

Најбољи играч турнира
Нина Папић 2011. (ОК Warriors)

И у најмлађој категорији, где су наступиле девојчице које имају 9 година и млађе, а која је уједно била и најинтересантнија, девојке из Бачке Паланке су такође дошле до самог врха.

Најбољи играч турнира у овој категори је такође играчица из ОК Warriors-а Милана Струхар 2013.

„И даље ћемо се трудити да Бачку Паланку и село Обровац (где бројимо око 30-ак чланова) представимо испред наше општине у најбољем могућем издању и у наредном периоду, као што смо у протеклом, где смо оправдали улогу фаворита у више наврата ове године и доказали да смо један од водећих клубова у региону у раду са млађим категоријама“, рекао је тренер Давор Каракашевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here