OK Panonija: Pionirke bolje od Partizana iz Beograda, seniorke nastavile sa pobedama

944

Seniorska ekipa

PANČEVO: U prvoj utakmici prolećnog dela takmičenja, posle nešto više od mesec i po dana pauze, seniorska ekipa OK Panonija je u gostima savladala OK „Odbojka 013“ maksimalnim rezultatom 3:0.

Utakmica je odigrana u subotu 27. januara u hali „Strelište“. Prvi set je bio neizvestan do 20. poena, kada se ekipa Panonije odvojila i privela set kraju u svoju korist (19:25). U drugom setu je domaća ekipa povela sa čak 11:4, ali gošće se nisu predavale i uspele su da preokrenu rezultat (20:25). Treći set je bio samo potvrda kvalitetnije igre Panonije u odnosu na domaćina (18:25).

Za OK Panonija su nastupile: Majkić, Milovac, Borki, Đurković, Stanojev, Knežević,Vojinović, Ninkovic, Malivuk.

Pohvalila bih sjajnu igru Milice Stanojev koja je u odsustvu Ivane Zorić iskoristila svoju šansu u startnoj sestorci i pruzila odličnu partiju, izjavila je za BaP VESTI trener Panonije, Nataša Borki.

U sledećem kolu, Panonja dočekuje lidera na tebeli, ekipu Rume.


Pionirska ekipa

NOVI SAD: U okviru priprema za pionirsko prvenstvo Vojvodine, odbojkašice Panonije su učestvovale na veoma jakom turniru u Novom Sadu, koji je organizovao OK „Dunav Volley“. Turnir je okupio ukupno 16 ekipa, podeljenih u 4 grupe. Palančanke su bile u grupi sa Partizanom iz Beograda, Štrandom iz Novog Sada i turskom ekipom GD Arena.

U 1. kolu, Bačkopalančake su odličnom igrom pobedile Partizan maksimalnim rezultatom 2:0. U 2. kolu su neočekivano izgubile od Štranda, rezultatom 2:0, a u trećem kolu su savladale Turkinje rezultatom 2:0.

Partizan je savladao Štrand 2:1, ali Štrand, kao najbolje plasirana ekipa u grupi se plasirala u završnicu ovog takmičenja.

„Odlično smo odigrali protiv Partizana i slavili pobedu. Međutim, naša još uvek neiskusna ekipa je dobila favorita u grupi, a izgubila od ekipe Štranda, misleći da će proći u završnicu ovog takmičenja. Poraz dolazi u pravom trenutku kao opomena za dalje takmičenje u Vojvodini.“ – naglasio je za Bap VESTI trener Stevan Nikolajević.

Turkinjama se veoma svidela igra ekipa Panonije, te su ih pozvali u goste.

Za Panoniju na ovom turniru nastupile su: Kolbas, Ninković, Zorić, Dimitrić, Zelenović, Novaković, Mičić, Mandić, Radovanov, Đukić, Budisavljević, Paroški i Štrbac.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here