Osam medalja za karatiste „Kizamija“

Prvenstvo Vojvodine za nade, kadete, juniore i seniore u Žitištu.

843

Šotokan karate savez Srbije, zajedno sa K.K „Banat“ iz Zrenjanina, 18.03.2017. godine, organizovao je Prvenstvo Vojvodine za starije uzrasne kategorije.


Na takmičenju je nastupilo 230 takmičara iz 27 klubova. Iz KK „Kizami“ nastupilo je 10 takmičara, troje u izvođenju kata i sedmoro u borbama. Ukupno je osvojeno 8 medalja: 3 zlatne, 3 srebrne i 2 bronzane.

  • Zlatne medalje: Kovačević Vera, Radulov Ivana, Lukić Đorđe
  • Srebrne medalje: Stupar Dunja, Dimić Marko, Bjelajac Jelena
  • Bronzane medalje: Tuševljaković Lazar, Petrović Ognjena

Klub čestita svim takmičarima na uspehu i osvojenim medaljama. Svi osvajači medalja, direktno su se plasirali na državno prvenstvo koje će biti održano 28. aprila u Jagodini.

Na državno prvenstvo plasman je izborio i mladi Rodić Dušan (2006. godište) koji je sa dve pobede i jednom izgubljenom borbom zauzeo odlično peto mesto, ako se uzme u obzir da mu je ovo tek drugi nastup u borbama, od njega se može puno očekivati.

Na samom početku takmičenja, Šotokan karate savez Srbije, nagradio je desetoro najuspešnijih takmičara i takmičarki po kategorijama. Iz bačkopalanačkog karate kluba „Kizami“ nagrađen je Zoran Poznanov kao najuspešniji senior (u borbama) po postignutim rezultatima u 2017. godini.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here