Бачка Паланка екипни првак

Одржано првенство Војводине за особе са инвалидитетом у спортском риболову

240

У суботу (25.06.) спортисти инвалиди бачкопаланачког Друштва за спорт и рекреацију остварили су још један одличан резултат.


Наиме, у конкуренцији дванаест војвођанских градова и општина су Паланчани на првенству Војводине за особе са инвалидитетом у спортском риболову у Србобрану освојили екипно прво место, а у појединачној конкуренцији су такмичарима ДСРИ Бачка Паланка припале четири медаље.

Код мушкараца је појединачно најбољи на писти био Влатко Чапеља у трећем сектору и освојио златну медаљу. У женској конкуренцији је Веселинка Лазић у првом сектору била друга и припала јој је сребрна медаља. Такође, у првом сектору је треће место заузео Дане Смиљанић и освојио бронзу, а медаљу истог сјаја је узео и Бранко Бобачек који је био трећепласирани у другом сектору.

Вођа наше екипе у Србобрану je био председник Друштва Слободан Станојевић који наглашава да је ово први пут да су сва четири такмичара из Бачке Паланке освојила медаље на неком такмичењу. Овим успехом је Бачка Паланка избила на прво место када је у питању генерални пласман првенства Војводине.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here