„Bačka Palanka“ u plej ofu, „Tikvara“ u plej autu

Stonoteniska hronika

1325
Foto: Nedeljne novine

U Bačkoj Palanci je održan stonoteniski turnir, a bilo je takmičenja i u okviru Prve lige Srbije i Druge lige Sever u muškoj konkurenciji.


Stonoteniski turnir u okviru Prve lige Srbije u ženskoj i muškoj konkurenciji održan je 4. i 5. decembra u sportskoj hali „Tikvara“. Stonoteniserke „Tikvare“, predvođene sjajnom Stanislavom Jović – Tošić, iako su zabeležile tri pobede na poslednjem turniru prvenstvo će nastaviti u okviru plej – auta. Na završnom trećem turniru nastupile su u sastavu Miona Gajić, Stanislava Jović Tošić, Miljana Kapelan i Vinka Radanović.

Treći turnir u okviru Prve lige Srbije u muškoj konkurenciji, odigran je u Nišu. Na ovom turniru nastupile su dve ekipa iz naše opštine i to „Bačka Palanka“ i „Čelarevo“. U jedanaest prvenstvenih kola „Bačka Palanka“ je ostvarila bilans od sedam pobeda i četiri poraza, a „Čelarevo“ pet pobeda i šest poraza. Bačkopalančani će takmičenje u Prvoj ligi Srbije nastaviti u okviru plej – ofa, a Čelarevljani će se takmičiti u plej – autu. Za Bačkopalančane su nastupili Zoran Savić, Ognjen Stošić i Strahinja Fabri, a za „Čelarevo“ Dragan Balaban, Dragan Subotić i Nikola Grbić.

Odigrani su i mečevi petog prvenstvenog kola u okviru Druge lige Sever. Muška ekipa „Tikvare“ je gostovala u Zmajevu, gde je odigrala meč sa domaćom istoimenom ekipom i pobedila. Ovim su ostvarili maksimalan učinak, četiri pobede iz četiri utakmice, a preostaje im da odigraju meč odloženog trećeg kola sa „Rohamom“ iz Nove Crnje.

Takmičenje u svim ligama, biće nastavljeno 15. i 16. januara naredne godine.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here