Deset medalja za KBS Dinamik

U Sportskoj hali Tikvara održan Međunarodni turnir "Srbija OPEN 2021"

420
Foto: KBS Dinamik

U organizaciji Kluba borilačkih sportova „Dinamik“ iz Bačke Palanke i Džiu džicu saveza Srbije, u nedelju je u sportskoj hali „Tikvara“, u maloj sali, održan Međunarodni turnir „Srbija OPEN 2021“ u džiu džicu sportu.


Na takmičenju je učestvovalo oko 200 takmičara svih uzrasnih kategorija iz 16 klubova iz Srbije, klubovi iz regiona nisu mogli doći zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Takmičenje se odvijalo bez prisustva publike, poštujući sve donete epidemiološke mere. U salu, na borilišta su ulazili takmičari po uzrasnim kategorijama i čim bi završili borbe izlazili su van sale.

 

Takmičari KBS „Dinamik“ su uspeli da osvoje 10 medalja. Danica Gašparovski je osvojila drugu zlatnu medalju ove godine i tako potvrdila da je najbolja u Srbiji u kategoriji juniorki.

Dragana Ognjanović je osvojila zlatnu medalju u kategoriji poletarki.

Srebrne medalje su osvojili Bratislav Čelik, koji je izgubio u finalu za jedan poen, Nikola Cesnak i Sofija Karanović.

Bronzane medalje su osvojili Aleksandar Miškov, kome je ovo druga bronza ove godine u kategoriji seniora, Lena Gašparovski, Aleksandar Terzić, Jovan Papić i Marko Lakić. Dobili smo sve pohvale oko organizacije ovog takmičenja, hvala svima koji su u tome pomogli i nadamo se da će sledeće godine i publika imati prilike da uživa u borbama i navija za naše takmičare.


Pogledaj: Nađa Valašek osvojila dve medalje

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here