Gusar razoružan u „Tikvari“

Vesti iz stonog tenisa

190

BAČKA PALANKA: U drugoj prvenstvenoj rundi, stonoteniseri „Tikvare“ su u Bačkoj Palanci savladali „Gusara“ iz Stapara, rezultatom 4:0.


Na taj način Bačkopalanačani su opravdali ulogu favorita u ovom meču i sa dve pobede iz dva odigrana susreta, nalaze se na liderskoj poziciji u drugoligaškom Severu,

Pobeda domaće ekipe ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje, a jedino je bilo nepoznato sa kojim rezultatom će je ostvariti. Dva susreta su završena maksimalnim rezultatom 3:0 u setovima, dok su u preostala dva, Staparci uspeli „da otkinu“ svom rivalu, po jedan set.

Naredni treći prvenstveni meč u okviru Druge lige, Bačkopalančani će odigrati 30. oktobra u Srpskoj Crnji, sa domaćim „Rohamom“.

Tikvara – Gusar  4:0 : Teodor Čičevski – Strahinja Balović 3:0 (1:0), Strahinja Sokolović – Siniša Milić 3:1 (2:0), Dejan Elez – Srđan Bajčev 3:1 (3:0), Sokolović, Elez – Bajčev, Milić 3:0 (4:0).

U Bačkoj Palanci će 30 i 31. oktobra, biti odigran drugi turnir Prve ženske stonoteniske lige Srbije u sezoni 2021/22. Na ovom turniru nastupiće 12 ekipa, a domaćina će predstavljati ekipa „Tikvare“ u sastavu: Stanislava Tošić, Miona Gajić i Miljana Kapelan. Bačkopalančanke očekuju podršku svojih navijača sa tribina sportske hale, koja će im biti izuzetno značajna u ovom meču. Dve pobede na ovom takmičenju, otvorile bi širom vrata bačkopalanačkoj ekipi za ulazak u plej of.

– Konkurencija u ovogodišnjoj prvoligaškoj sezoni je veoma jaka. Gotovo sve ekipe su se pred start prvenstva pojačale, uglavnom sa igračicama izvan naše zemlje. Međutim, naša nije. Verujem, da možemo do dve pobede na turniru, čime bi smo se sasvim primakle našem cilju – plasmanu među najboljih šest ekipa u Prvoj ligi Srbije – kaže Miljana Kapelan, stonoteniserka „Tikvare“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here