Ивановић и Луковић најбољи ветерани

У оквиру „Дунавског бала“ одигран 4. турнир у тенису

776
Извор: Недељне новине

Традиционални турнир у тенису одигран је на теренима УСР „Тиквара“ у суботу и недељу 8. и 9. јула у оквиру „Дунавског бала“.


Турнир је одигран у неколико узрасних категорија у мушкој и женској конкуренцији. Најбоље пласираним такмичарима у свим категоријама додељене су медаље, пехари и дипломе. Турнир је окупио 46 такмичара који су се борили за освајање награда.

Титуле победника освојили су Лав Шолаја у категорији до 8 година. Данило Јовићје био најбољи у категорији до десет година, а најуспешнија у категорији преко десет година била је Сара Божић.

Код сениора је у синглу прво место очекивано припало Александру Сантрачу који је у финалу са 2:0 у сетовима савладао Александра Вељковића. У конкуренцији дублова за ветеране, прво место припало је Милићу Ивановићу и Милету Луковићу. Они су у финалу савладали пар Синиша Савић – Ђорђе Жубори са 2:0 у сетовима.

Најуспешнији такмичари у свим категоријама су награђени пехарима, медаљама и дипломама.

– Турнир је оправдао очекивања како самих такмичара, тако и свих оних који су дошли да га прате. Виђено је много лепих потеза, занимљивих и резултатски неизвесних мечева. Верујем да ће наредне године турнир окупити још већи број тенисера. Ово такмичење подржала је Туристичка организација Општине Бачка Паланка, истакао је Петар Дуганџић, председник ТК „Дунав“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here