Kuzman i Provodovski, odmah iza pobednika

Na stazi „Virovo“ kod Arilja, održane moto – kros trke

289
Foto: Arhiva BAP Racing team

Staza „Virovo“ kod Arilja, bila je minule nedelje poprište žestokih borbi za osvajanje titula pobednika, u moto – krosu.


Među četrdesetak vozača iz cele Srbije, na stazi su se našli i takmičari bačkopalanačkog „BAP racing teama“. Nakon sabiranja rezultata u obe održane vožnje, u svim klasama, trojici najboljeplasiranih vozača, dodeljeni su pehari, medalje i diplome.

Takmičari „BAP racing teama“, Vlatko Provodovski i Relja Kuzman zauzeli su drugamesta u klasama MX – S i MX – 85. Njihov klupski kolega, Danilo Crnjanski, kroz cilj je prošao kao četvrti, u klasi MX – 85.

[rev_slider alias=“slider-3″][/rev_slider]

 

– Na veoma dobro pripremljenoj stazi, naši takmičari ostvarili su solidne rezultate. Trke su održane u specifičnim uslovimka, bez prisustva publike, zbog koronavirusa. Trke na stazi „Virovo“ protekle su bez bilo kakvog incidenta, što je svakako izuzetno važno. Vreme je bilo lepo, i imalo je velikog uticaja na uspešnost održanih trka. Ispred našeg kluba, zahvaljujem se domaćinu i organizatoru trka, na uloženom naporu da sve protekne u najboljem redu – kaže Zdravko Crnjanski, predsednik „BAP racing teama“.

Istaknimo na kraju, da će naredne moto – kros trke, koje se boduju za šampionat Srbije, biti održane 3 i 4. oktobra u Leštanima kod Beograda.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here