Kuzman i Provodovski, odmah iza prvoplasiranih

Protekle nedelje Leštane bilo domaćin, zanimljivih moto – kros trka

421

Leštane kod Beograda, ugostilo je protekle nedelje, najbolje moto – kros vozače Srbije. Na sjajno pripremljenoj stazi, vozači su se nadmetali za titule pobednika u klasama u kojima su nastupili. Vreme je bilo naklonjeno učesnicima trka, koje su održane po gotovo idelnim vremenskim prilikama.

Vozači bačkopalanačkog „BAP racing team“-a, još jednom su dostojno reprezentovali svoj klub. Nakon dve održane vožnje, Relja Kuzman u klasi MX – 85, bio je drugi. Da nije imao pad u drugoj vožnji, Relja bi se po svemu sudeći, na kraju, popeo na najviši stepenik pobedničkog postolja. Šteta, jer je beskompromisnom vožnjom u obe trke, zaslužio da osvoji titulu pobednika. Na žalost, pad u drugoj vožnji, sprečio ga je, da bude najbolji u svojoj klasi, na trkama održanim u Leštanima.

[rev_slider alias=“euro-af-salon-namestaja“][/rev_slider]

 

Sjajan je bio i Vlatko Provodovski, koji u klasi MX- S, nakon dve vožnje osvojio drugo mesto. Vlatko je baš kao i Relja, imao pad, ali za razliku od svog klupskog kolege, on je pao u prvoj vožnji, u kojoj je zauzeo treće mesto. Sasvim je izvesno, da ga je pad sprečio da na kraju ostvari još bolji rezultat od postignutog.

U klasi MX – 85, osim Relje Kuzmana, nastupio je i Danilo Crnjanski. U svojoj najboljoj vožnji u dosadašnjem delu sezone, Danilu je malo nedostajalo da zauzme treće mesto, ali se na kraju, ipak, morao zadovoljiti osvajanjem četvrte pozicije.

Četvrti takmičar „BAP racing teama“ Feđa Kuzman u klasi MX – 2 junior, nije uspeo da ostvari zapaženiji plasman. Međutim, i pored toga Feđa je i nastupom u Leštanima pokazao, da uz još marljiviji rad, može izrasti u sjajnog takmičara.

Trojici najboljeplasiranih vozača u svim klasama, uručeni su pehari.

– Zadovoljan sam nastupom naših takmičara, koji su u jakoj konkurenciji pokazali da spadaju u red naših najboljih vozača. Do kraja ovogodišnje sezone, biće održane još dve trke. Zanimljivoi da će obe preostale trke, biti održane na stazi u Bačkoj Topoli. Verujem da će naši takmičari, i na ovim trkama, opravdati dobre rezultate ostvarene u dosadašnjem delu sezone. Posebno bih se zahvalio, svima onima koji pomažu naš klub u njegovim nastojanjima, da stigne do ostvarenja što boljih rezultata – kaže Zdravko Crnjanski, predsednik „BAP racing team“-a.


Pogledaj: Kuzman i Provodovski, odmah iza pobednika

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here